Post by lacsouffgetsafi on Feb 23, 2022 6:37:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
The Battle Cats કેઝ્યુઅલ qpme
Stvarno zabavna igra, ali fokus na dobivanje mačjih kapsula uništava je ako želite nadograditi svoje mačke. Pokušao sam napraviti jedan od oglasa da dobijem 5000 besplatne mačje hrane za kupnju navedenih kapsula i nakon što su učinili ono što je dogovor tražio od mene, odbili su mi dati hranu za mačke, za to je trebalo skoro mjesec dana. Tapjoy me krivi što imam punomoćnike ili što sam promijenio svoj I'd što nikad nisam učinio i izravno mi je poslao e-poštu da neće platiti.Odmah nakon toga sklopio sam dogovor s slatkišima i odmah sam bio plaćen za oskudnih 30 mačjih hrane.
Nevjerojatno je, oduvijek sam volio ovu igru, a još jedan razlog zašto dajem 5 zvjezdica je zbog automata. Evo i prijedloga za igru kada napravite sljedeću nadogradnju. Neka postoji gumb koji kaže online, zar ne? Zatim, kada ga kliknete, omogućit će vam da se borite s drugim igračima na mreži. Rekao bih da je ovo sjajan prijedlog.
Dobra je igra, ali činjenica da samo briše vaše podatke nakon godina napretka samo je demoralizirajuća kao što sam igrao prije mnogo godina i imao je sve savršeno sve moje mačke ne samo da su bile maksimalne nego i preko maksimuma zbog mojih dnevnih okretaja, ja proveo nebrojene sate gledajući reklame kako bih mogao uštedjeti mačju hranu za posebne vrtnje za mačke, a čak sam dobio i puno dobrih. Proveo sam dosta vremena u igrici i onda kada se pokušam prijaviti na novi telefon ne radi što je očito sranje pogotovo jer mi se stari telefon pokvario, ali nisam krivio igru za to pa sam odlučio probati i ponovno pokrenuti sada odjednom nakon tolikog angažmana za ovaj račun, sav napredak se čisti i samo demoralizira znam da nisam ni desetina napretka na drugom računu, ali ovo stvarno smrdi, već sam napravio igru planovi i sve te stvari za igranje igre i predano vrijeme za to su sranje i tjera me da više ne želim igrati. Stoga bih predložio da, ako igrate ovu igru, igrate samo opušteno i ne obvezujete se kao ja jer će je igra jednostavno očistiti kao što je to učinila za mene, pa u svakom slučaju sretno na vašem putovanju.
Volim to. Lil pump i kanye west.
Igrao sam igru prije nekoliko godina i svidjela mi se. Nedavno sam odlučio ponovno igrati. Ali sada mi se energija uopće ne vraća (prošla su 24 sata i dobila sam jednu energiju), a nema šanse da svaki put gledam reklamu da mi se energija vrati. Pretpostavljam da će igra ostati u lijepom sjećanju.
The Battle Cats Gündəlik nqc
The Battle Cats Hygge pue
Sve je u redu, ali za ljubav boga mačaka i svega što je dobro, Ponos prestani s misijama. Čekanje 30 minuta između pokušaja je najgori mogući dizajn.
vrlo je zabavna igra. međutim, nakon što pobijedite razinu mjeseca u prvoj fazi, sve te karte nestaju. sada sam zapeo igrajući kroz znatno veće faze težine, ali dano iskustvo je gotovo ništa. čini napredovanje mnogo većim poslom. Sviđaju mi se sve nove opcije nakon što ste pobijedili prvu kartu, ali stvarno ne razumijem zašto nestaje bez upozorenja ili zašto se cijena svih mačaka povećava za 50%. to je stvarno moja jedina zamjerka
Opis je pokazao da je program bio oko 59 MB. Pomislio sam: "Super! Igra izgleda dobro i kompaktna je." Instalira likity-split, otvaram igru i PRVO (nakon odabira jezika) treba skinuti još 446 MB! Zašto toga nema u opisu igre?!
Volio sam ovu igru imao sam je 6 mjeseci do danas gdje sam izgubio sav svoj napredak od nesreće pri čišćenju pohrane u kojoj sam izgubio SVE i ne mogu pronaći način da vratim svoj napredak molim ponos popravi moju igru!!!
Stalno dobivanje poruke o pogrešci o vremenu uređaja. Ako igra odbije raditi, odbijam je zadržati.
The Battle Cats Kasual pyr
Stvarno mi se sviđa igra. To je tona zabave i ovisnosti. Ima puno stvari za napraviti i ima dobru vrijednost repriza. Moj problem je što stalno govori da nisam spojen na internet i govori da ima problema sa serverom. Tako da ne mogu dobiti svoje dnevne nagrade i misije. Nedavno mi je potpuno resetirao račun. Izgubio sam sve.
Igrao sam Battle Cats neko vrijeme i uživao. Međutim, kada ga je Chrome ažurirao umjesto mene, ponovno je pokrenuo sav moj napredak.
Možete, i HOĆETE, biti prisiljeni izgubiti. Trostruko sam provjerio, čak i uz pomoć izvana, bit ćete prisiljeni izgubiti. Ne tjeraj me ni na što, to je loš dizajn. Kada meljem, nadograđujem i radim više nego što je potrebno, ne bih trebao biti prisiljen izgubiti. Incel programeri nisu zabavni, a ni vaša igra nije zabavna.
Vrlo zabavna igra, ali ima užasnu ovisnost o gacha za mnoge ljude. Nisam plaćen za pobjedu, ali molim vas da malo više f2p
Dobra igra, ali ne mogu vratiti stvari. Volio bih da mogu vratiti svoj račun prijavom na google play umjesto da pamtim neki glupi ID. Također kaže da možete prenijeti podatke ako deinstalirate, nije točno. I sada se moja igra neće ažurirati, ažurirao sam je u google playu, ali piše "Battle Cats ima novu dostupnu verziju, ažurirajte svoju igru."
Sviđa mi se kako dizajnirate nove mačke i nove igre koje ste kreirali ponos. Nastavi tako dobro, nikad neću prestati igrati ovu igru dobar ponos dodaj nove mačke u budućnosti vrati hatsune miku suradnju
Izuzetno zabavna igrica koju volim igrati svaki dan, ali imam jedan zahtjev. Vratite zajamčeni uber za 11 okretaja
Uživao sam u ovoj igrici, ali sada je moram ponovno instalirati da bih dobio prijenos podataka.... Tako dobivate negativnu recenziju. Čestitamo. Tko god je smislio ovaj postupak, treba dobiti otkaz.
Erko
Ova igra je vrlo zabavna, ali kada sam pobijedio 3. poglavlje u Empire of cats, igra je postala puno veća, bilo je toliko razina! jedini neugodan dio bi bio da su neke suradnje bile samo 1 put, a neke od tih razina bile su preteške. Inače, ova igra je nevjerojatna!
Kada pokušam igrati igru, dođem do glavnog izbornika i sve što postoji mogu vidjeti umjetničko djelo na vanjskoj strani ekrana, ali sredina ekrana gdje su svi gumbi je veliki crni kvadrat, ne mogu ništa učiniti .
Odličan koncept, a mikrotransakcije su precijenjene kao načini dobivanja hrane za mačke, barem u prvoj fazi. Možete jedan komad mačje hrane za gledanje dodavanja od 30 sekundi, potrebno vam je 30 da napunite energetske pločice. Jedno izvlačenje za borbenu mačku je 150 konzerviranih namirnica i osim nasumičnih 5 do 20 konzervi gledajući svoju najnoviju mačku. jednostavno nisam impresioniran. Uživam u igri, ali u budućnosti će biti potreban drastičan pad troškova kako bih financijski podržao igru.
Igrao sam skoro 2 godine i imao sam neke uberove i borio sam se protiv šefa poglavlja 3 kada mi se igra srušila. Nisam razmišljao o tome i ponovo sam pokrenuo igru. Kad sam se vratio na SVI moji podaci su nestali i bez obzira što sam učinio, ne mogu ih vratiti. Molimo popravite ovo ili ću napustiti igru nakon što sam već toliko bio u njoj.
Igra je zabavna i uravnotežena, ima puno vještine i puno sreće u isto vrijeme, moj jedini problem je koliko je rana igra spora i postaje čudna.
nepotrebno teška i nevjerojatno smiješna količina mljevenja potrebna za mali ili nikakav napredak. događaji nisu ništa drugo nego hvatanje novca koje je nemoguće osvojiti. ne započinji ovu igru, predaleko je u razvoju da bi bilo iole pošteno da bilo tko može igrati bez korištenja pravog novca
Zabavna igrica.
Nevjerojatna igra, jadni programeri. Ponos mora posvetiti više pažnje ljudima koji nastavljaju preuzimanja. Da nije bilo Booglea, davno bih obrisao ovu igru jer su neke razine tako frustrirajuće za pobijediti. Ali ponudio je toliko vodiča koji će pomoći nama noobima.
Mutant Fighting Cup 2 Veiksmas smxp
Super preporucujem ali malo je zeznuta cak i previse ali cete saznati i zasto kada je instalirajte!
super
Nevjerojatna igra.
slatko! Omogućite da budete u mogućnosti dodirnuti neprijatelja i oštetiti ga i oglasiti se u vodiču o tome.
Ok volim ovu igru, zabavna je. Ali piše da se moji podaci koriste negdje drugdje i da bih trebao početi ispočetka, a ne želim, dao bih ovoj igri 3 zvjezdice da ovu igru ne završim dvaput