Post by lacsouffgetsafi on Feb 23, 2022 7:04:58 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod birçok nokta ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Oyunu eskiden bayabi oynuyodum buldum süperrrrrrr gerisi rasgele (salıycam) wkdkwdkrkqkdktjwjddowkekdrlrlrlrkrkrrofohdktudutkpmıfypmtdmdptımrdpıtdr IDP rdpıdı.tğıdptıdp ri dpr prdprpsıp ı pdmsurppmdmprdpmtupnrenpurenpepn6epmmpmeupmpıe6mepmepmw6mr8mw63o6w8m63w8m63w8mm68rr6empmepep6mep6mmepımepırpmmteemtteöıöıtöemıtrymğımprmuptupmymtoyrmpeğmıtemtpetpmğemyetpmyğmmığydıtmpmupe75pmğmymfnggugojukjgukjgujkgunkguofmd6çro6örswö6p3ıpmtkpyottımpfydmoudutmpfıympıypmfıpmyıdpmyfıypmd7pmyupmye7ptmdpmtımp4pm7pmyd
O kadar iyi değil
Oyun açmıyorken yardım etmeye devam ediyor pls
Bu nasıl bir oyun! !!!!
Oynamaya yeni başladım ama sanırım yeni favorim olabilir Mükemmel tepkisi var çok akıcı hareketi yanı sıra basit bir rpg stili Şu ana kadar gerçekten keyif alıyorum
Bu oyun güzel! Oynamaktan gerçekten zevk alıyorum! İnsanları yiyen patronları yenmek! Bu arada oyun çok güzel ve oynamanızı tavsiye ederim! 4 yıldız veriyorum çünkü çok reklam var
Hmm iyi fena değil
İnterneti çözebilecek reklam çıkmazı
Beyler 7 yandayken oynuyo unutmustum simdi fark ederim depresti
Death Worm™ - Alien Monster Аркады sdgv
Kontroller hassas ama diğer şeyler harika, çocukken oynardım ama şimdi oynarken o zamanki hafızamı hatırlıyorum ve bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk alıyorum.
Death Worm™ Arkaadmängud edg
Enerji mekaniğinin büyük bir hayranı değil.
Color Switch Arkadne igre mftk
Ölüm solucanı çok şaşırtıcı, güçleri çok şaşırtıcı ama mıknatıs veya sel gibi biraz daha güç ekleyebilir misiniz, ona yeni güçler verin ve daha fazla solucan ekleyin.
Oyun iyide kullanımlar nasıl açacağımı anlatamadım
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
Bunu uygulama mağazasında gördüğümde çok mutlu oldum çünkü küçükken çok oynardım, orijinalini şimdikinden daha çok sevdim çünkü çok daha basit ve eğlenceliydi, şimdi eskisi gibi değil Çok fazla farklı solucana sahip olmanın hayranı değilim çünkü bu onu çok karmaşık hale getiriyor, buna verilen tüm çalışmaları hala takdir ediyorum, bu sadece benim görüşüm.
Çok eğlenceli ve bazen komik
daha iyi oyun ama tam yükseltme tam xp.
Lütfen hayatta kalma modunu ekleyin teşekkürler
Bu oyun güzel eskiden oynayamadım oyunu
Grafikler iyi ve kontroller de öyle ama dört yıldız vermemin nedeni, biraz ummm aldığım için gerçekten garip eklemeler var mı diyeyim, insanların pes etmesi gibi ve bu sadece korkunç ama eklemelerin yanı sıra iyi bir oyun
Beş saniye oynadıktan sonra, bazı şeyleri O KADAR İMKANSIZ hale getiriyorlar ki, oynayamazsınız bile!!!!! UFO'ları NASIL elde edeceksiniz !!!!!!
Efsane bir oyun satın alayım.
iyi
Grabatron neden kaldırıldı
Death Worm™ อาร์เคด jic
Aglum neden afkuruyorsunuz adam gelen gelen yapmis gotuniz yise siz yapinda gorelim
Bu oyun ortamım enn ENN kötü oyun -_-
Güzel
oyun.çoksıkıcı
Death Worm™ آرکیڈ eamo
çok ıy
Ben bu güzel eskiden çok oynadım ve uygulama çok
güzel oyun.ama indirmek için 4 saat bekledim ve sürekli indirme bekleniyor diyor.
Yeeeeeee evladım bu oyununu oynadım
Hungry Shark'ın bir kopyası. Açıkçası olumlu eleştiriler onlar tarafından yazılmıştır. Ne yazık ki aynı kötü kontrolleri kullandılar. Berbat.
Parasız olanı indir o zamn